Skip to the content

Menu

PACTON

Pacton Trailers ontwerpt en fabriceert opleggers en aanhangwagens die tot in detail voor u worden gemaakt op basis van uw specifieke wensen. Hiervoor kan Pacton gebruik maken van de kennis die het heeft opgedaan in de afgelopen 100 jaar van haar bestaan. Die kennis en know-how zorgen ervoor dat Pacton Trailers één van de voorlopers is in de nationale en internationale transportwereld. Ze leveren maatwerk.

Met een breed gamma aan kwalitatief hoogstaande opleggers zijn ze in staat om voor ieder transportprobleem een oplossing te vinden. Het merk staat voor kwaliteit, veiligheid en een lange levensduur.

Containerchassis

De containerchassis serie van Pacton is heel veelzijdig. Naast vaste opleggers voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft, kennen wij ook uitschuifbare varianten. Met ons multifunctioneel topmodel - de FLEX-XL, het containerchassis dat voor alle soorten en maten containers geschikt is - waarborgen wij voor de ondernemer een maximum aan flexibiliteit. Maar ook kipcontainer, tankcontainer, lichtgewicht of versterkte uitvoeringen voor het gebruik op terminals horen tot ons brede gamma.

Kunnen we u helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op, of stuur ons een bericht.

(+31) 0164 74 50 41