Skip to the content

Menu

D-TEC

D-TEC is de specialist voor containertrailers - van multifunctionele en deelbare containerchassis tot eenvoudige en starre chassis. Kenmerkend voor alle D-TEC chassis is de combinatie van het laagste eigen gewicht en het hoogste laadvermogen wat in deze markt verkrijgbaar is. Door de eenvoudige werking kan iedereen ermee omgaan en zijn de onderhoudskosten zeer laag. Bovendien garandeert de hoge kwaliteit ook een goede restwaarde. Met een D-TEC kiest u voor de laagste kosten per kilometer. 

S-line

Al meer dan 25 jaar heeft D-TEC ervaring met de bekende Flexitrailer en Combitrailer. In 2011 heeft D-TEC haar containertrailerlijn vernieuwd en uitgebreid met de S-line. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe Flexitrailers, Portmasters (achterschuivers), Container Carriers (starre chassis) en de nieuwe Combitrailer. Al deze types zijn ontworpen met de volgende uitgangspunten:

Save costs

De D-TEC containertrailers zijn de lichtste containertrailers, met een standaard leeggewicht vanaf 4,0 ton. Onderzoeken hebben aangetoond dat u met een 1000 kg lichter chassis 1000 liter diesel per jaar kunt besparen. De onderhoudskosten zijn zeer gering door het robuuste eenvoudige ontwerp. De multifunctionele chassis zijn uitsluitend mechanisch uitschuifbaar, zonder pneumatische componenten. Dit garandeert een optimale werking onder alle weersomstandigheden en een lage uitval. Door gebruik van het veerkrachtige hoge treksterkte staal kan het chassis veel hebben. Zo hebben beladingsfouten minder snel blijvende schade tot gevolg. Dat scheelt reparatie- en stilstand kosten.

Safety

Veiligheid is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. De uitgekiende verdeling van de lading over de assen zorgt voor een goede stabiliteit van de combinatie. Alle S-line trailers zijn ADR voorbereid. 

Solid quality

De uitstekende kwaliteit bereiken we door een zorgvuldige ontwikkeling, het gebruik van hogesterktestaal en de hoge kwaliteit van het gestandaardiseerde productieproces met strenge kwaliteitseisen. Door de centrale hoofdligger is het chassis extreem torsiestijf en daarmee zeer stabiel in beladen toestand. De bovenzijde of het complete chassis kan voorzien worden van een schoopeerlaag (zinklaag) voor het coaten. Daardoor blijven de D-TEC trailers lang hun waarde houden.

Kunnen we u helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op, of stuur ons een bericht.

(+31) 0164 74 50 41