Skip to the content

Menu

Disclaimer

Prijzen

Alle onze genoemde tarieven zijn exclusief BTW. All prices are exclusive of Dutch VAT (BTW). We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in prijzen en voertuigen die op onze website worden gepresenteerd en op basis van wisselkoerswijzigingen.

Statutaire zetel en BTW-nummer

South Trading BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op onze contactpagina is ons KVK- nummer en BTW-nummer vermeld.

Verkoop en leveringsvoorwaarden 

Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aansprakelijkheid

South Trading BV aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten worden ontleend. South Trading BV is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, hoe ook genaamd en ontstaan, als gevolg van gebruik van informatie die op de website van South Trading BV beschikbaar is, of is geweest.  

Copyright

De foto's en teksten op deze website vallen onder het auteursrecht en andere wettelijke beschermingen van intellectueel eigendom van South Trading BV. Het is niet toegestaan om deze website geheel of gedeeltelijk te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van South Trading BV.

Kunnen we u helpen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op, of stuur ons een bericht.

(+31) 0164 74 50 41 

Voorraad Alert!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze (nieuwe) voorraad en speciale aanbiedingen.

 

VOORRAAD ALERT!

Bekijk hier de laatste versie van onze e-mailing (2 mei 2019) met daarin het nieuwe aanbod van objecten.